Palvelut miehille

VAATTURIPUVUT

Valmistamme räätälintyönä täydellisesti istuvat modernit miesten puvut ja irtotakit villa-, mohair- ja kashmir-kankaista. Asiakas voi valita joko perinteiset tai erityisen kevyet `italialaistyyppiset` tukimateriaalit.

Vaatturipuku valmistuu yleensä kahdella sovituskerralla ja vaatii vain vähän aikaa ja vaivaa asiakkaalta... Räätäliltä kuluu aikaa sen valmistamiseen n. 35-40 tuntia.

Käsityönä valmistettavaan pukuun voidaan tehdä muodistuksia ja kokomuutoksia ja siten jatkaa puvun käyttöikää.

JUHLA-ASUT

Miesten juhla-asut, frakit, smokit ja shaketit, valmistetaan käsityönä perinteisin vaatturityötavoin laatukankaista.

Tarjoamme myös suunnittelupalvelua asiakkaille, jotka haluavat persoonallisempia vaihtoehtoja juhlapukeutumiseen.

MITTAMUUTOSPUVUT

Tasokkaat mittamuutospuvut valmistetaan tehdastyönä asiakkaan mitoilla hänen valitsemastaan materiaalista. Vaatturimestarimme ottaa mitat ja `kaavoittaa` tehdaskaavan asiakkaan kokoon ja ryhtiin istuvaksi.

Valikoimistamme löytyvät myös Cavalieren numerokokoiset puvut, smokit ja frakit kaikissa mittaluokissa.

Uutena merkkinä meillä on italialainen Scuderi. Yhtiö on toiminut saman perheen omistuksessa jo 1950-luvulta. Scuderi valmistaa mittamuutospuvut irtoliinoilla italialaiseen vaatturitapaan. Myös maailmankuulut Armani ja Zegna luottavat heidän taitoihinsa.

Cavaliere Scuderi

HÜBSCHER-MITTAPAIDAT

Toimitamme asiakkaille maailman parhaista Sveitsiläisistä puuvillakankaista valmistetut Hübscher mittatilauspaidat. Valittavana on kymmeniä eri kuoseja, värejä ja laatuja. Myös kaulukset, rannekkeet, taskut ym. yksityiskohdat ovat valittavana oman maun mukaisesti.